WEBINARLAR

"THAT' S ME! MY CHOICE, MY FUTURE" projesi, kuruculuğunu okulumuz Bilişim Teknolojileri öğretmeni Aynur GÜLEŞCE  tarafından yürütülmektedir. Bu proje ile diğer ortaklar ile zoom toplantısı düzenlenerek hangi etkinlikler, projenin nasıl ilerleyeceği yönünde sürekli bilgi alışverişi yapılmaktadır.

Ayrıca öğrenciler ile de sürekli bir araya gelinerek öğrencilere  yapması gereken faaliyetler hakkında rehberlik yapılmakta, fırsat buldukça boş zamanlarında bilişim teknolojileri labortavurları kullanılarak projeyi yürütmeleri için imkan sağlanmaktadır.

14.04.2022 416

ÖĞRETMEN WEBINAR

Kocaeli'de bulunan Kocaeli Akredite programına dahil olan 12 okul Kocaeli Valiliği'nde yapılan bir toplantı sonucu e-twinning projesi başlatmak üzere bir araya gelindi ve ilk toplantı gerçekleştirildi.
22-11-2021

Proje ortaklarımız ile  sayfaların nasıl düzenleneceği hangi faaliyetleri nasıl yapacağız gibi sorulara cevap bulmak için toplantımızı diğer ortaklar ile zoom üzerinden gerçekleştirdik.

22-11-2021

Projemiz 5 ana eylem faaliyetinden oluşmaktadır. İlk ana eylem planımızda her bir okulun bir bölüm tanıtımı yapması ve seslendirmesi istendi ve daha sonra bu hazırlanan videolar birleştirilerek farklı bölümlerin bir arada tanıtılması yapılacak. Bu tanıtım videoları ile öğrencilere bölümler hakkında bilgi verilmiş olunacak.

14-04-2022

Bu zoom toplantısı ile yaptığıımız faaliyeletler hakkında bilgi verildi, eksiklerimiz üzerinde konuşuldu ve bunda sonraki ana faaliyetlerimizi nasıl gerçekleştirmemiz konusunda bilgi alış verişi yapıldı.

14-04-2022

Bu toplantımızı ile Bu benim eserim aktivitesinin görev dağılımı wordwall Web 2.0 aracını kullanarak Robot tasarımı aşamalarında hangi görevleri alacağımızı çarkımızı çevirerek gerçekleştirdik.

03/05/2022 TARİHLİ ÖĞRETMEN WEBINARIMIZ

06-05-2022

06/05/2022 TARİHLİ KAPANIŞ TOPLANTIMIZ

06-05-2022

ÖĞRENCİ TOPLANTILARI

Öğrenciler ile bir araya gelinerek okulumzda  yeni bir projenin başladığı duyurusu yapıldı ve sayfalar hakkında  bilgi verildi.

14-04-2022

1. etkinliğimiz bölüm tanıtımları olan okulumuzda bilişim teknolojilerini alanını tanıtmak için öğrencilerimizle bir araya geldik. Öğrencilerden tanıtım amaçlı okul ve bilişim teknolojilerinin genel fotoğraflarını çekmeleri ve bu fotoğraflarla bir video oluşturmaları istenmiştir. Öğrenciler konu hakkında bilgilendirildi.14-04-2022

İnternet güvenliği(e-safety) için eba dan twinscape e yüklediğimiz videoları izlemek için bir araya geldik.

14-04-2022  Okulumuzda Kariyer günleri düzenlendi ve öğrenciler ile bir araya gelindi.

14-04-2022   Kariyer günleri için diğer okul takımları ile beraber sanal dergi oluşturmak ve bizde bu sanal dergininin bize ait olan sayfalarını doldurmak için öğrenciler ile bir araya geldik.

14-04-2022 e-güvenlik videolarını izledikten sonra sloganlarımızı linoit Web 2.0 aracına eklemek için öğrenciler ile bir araya geldik.

14-04-2022 Öğrencilerimizin e-güvenlik hakkında twisncape yazmış oldukları sorular ile kahoot uygulaması gerçekleştirdik.

14-04-2022 BU BENİM ESERİM çalışması için ROBOT DİZAYNI proje ortağımız olan  GOSB-TADIM JALE YÜCEL Elektronik öğretmeni Sunay mutlu tarafından verildi ve öğrenciler ile beraber zoom üzerinden toplantımızı gerçekleştirdik.

14-04-2022 Proje ortaklarımızda yer alan öğrencilerin birbirleriyle tanışması için zoom toplantısı gerçekleştirmek için bir araya gelindi.

14-04-2022 Öğrencilerimizin birbirleriyle sohbet etmeleri için twinscape sohbet odasını kullandık.