Proje Ana Faaliyetlerimiz

Okulumuzun kuruculuğunu yaptığı projemiz Kocaeli ilindeki 7 farklı Meslek lisesi ile birlikte yürütülmektedir.

Projemiz 5 ana faaliyetten olşumaktadır.

1)Meslek tanıtım videolarının hazırlanması

2)Kariyer Günleri

3)Bu benim eserim

4) Staj Günlüğüm

5) Fotoğraf Yarışması

06.05.2022 835

1)Meslek tanıtım Videoları proje ekibinde yer alan öğrencilerin çektikleri videolar ve bölüm tanıtımları birleştirilerek yapıldı.

2) Kariyer Günleri için, projedeki tüm okullar kariyer günleri düzenledi. Sonra bu kariyer günleri ile ilgili işbirlikçi ürün olarak sanal sergimizi ve yönergemizi oluşturduk.

KARİYER GÜNLERİ YÖNERGEMİZ

3) Bu benim eserim proje faaliyetinde karışık okul takımları oluşturduk. Her karışık okul takımımız robot tasarımının bir bölümünü oluşturdu. Öncelike tasarıma başlamadan önce proje ortağımız Sunay MUTLU zoom üzerinde proje paydaşlarına robot tasarımı ile ilgili bir seminer verdi.

4)Staj günlüğüm ile öğrencilerimiz staj yönergelerinin videolarını çekerek ortak bir video oluşturduk.

5) Fotoğraf yarışması için okullarımızda fotoğraf yarışması düzenledik ve derceye giren fotoğraflar ile sanal sergimizi oluşturduk

SANAL SERGİMİZ