"MESLEK LİSESİNDE ÖĞRENCİ OLMAK" Konulu Fotoğraf Yarışması

Okulumuz Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Aynur GÜLEŞCE'nin kuruculuğunu yaptığı e-Twinning That's me' My choice! My Future projesi kapsamında okulumuzda fotoğraf yarışması düzenlenecektir.Yarışma kuralları aşağıda yer alan afişlerde belirtilmiştir.

19.03.2022 280

YARIŞMANIN AMACI Öğrencilerin fotoğraf yoluyla duygu ve düşüncelerini özgürce ifade etmelerini sağlayarak Meslek Liselerini ön planda tutmaya çalışmak.

Fotoğraflar, yarışma organizasyonu sonunda gerçekleştirilmesi planlanan sergilere, katılımcının adı ve soyadı belirtilerek dahil edilecektir.

Yarışmada dereceye giren fotoğraflar yarışma sonuçlandıktan sonra Okul Web Sayfası, Okul Instagram üzerinden belirtilecek olan mekan(larda) basılı olarak sergilenecektir.

Fotoğraflar fotoğraf makinesi, telefon v.b araçlarla çekilecek olup öğrencilerin yüzü gözükmeyecektir. Dijital olarak kocaeliderincemtal@gmail.com adresine en son 4 NİSAN 2022 tarihine kadar gönderilecektir.

19-03-2022